Despre noi – Palmed Patronat

Tel: +40 31 4252 948

Strada Rucar 36A, Sector 1, Bucuresti, cod postal 012257, Romania

PALMED este principala “voce” nationala pentru lobby si advocacy, principalul promotor ce sustine furnizorii privati de servicii medicale din Romania si dreptul pacientilor la servicii medicale de calitate la un pret accesibil, inca de la infiintare, din 2007. PALMED numara in prezent 66 de membri: clinici si spitale private, laboratoare de analize medicale, laboratoare de imagistica, clinici de stomatologie, situati in toate regiunile Romaniei.

Viziune

Ne propunem sa fim recunoscuti ca o organizatie non-guvernamentala proactiva, care genereaza schimbare pozitiva in sistemul medical romanesc si care reprezinta unitar interesele tuturor membrilor sai, atat la nivel national cat si international, avand permanent in centrul atentiei pacientul si nevoile acestuia.

Misiune

Prin intermediul unei colaborari permanente si al unui dialog constructiv cu toate institutiile si organizatiile relevante, ne propunem sa atingem si sa mentinem excelenta in serviciile medicale in beneficiul comunitatii, cu accent pe calitatea serviciilor, etica si standarde inalte de profesionalism.

Valori

Incredere. Increderea pune bazele unei comunicari eficiente, retentie a relatiilor si motivare, precum si o deschidere mai mare cand vine vorba despre propunerile primite, oricare ar fi sursa acestora. Atunci cand exista incredere intre membrii unei organizatii, relatiile profesionale sunt mai stabile si performantele mai mari.

Integritate. Integritatea managementului unei organizatii este foarte importanta. Increderea si transparenta comunicarii reprezinta un factor critic. Prezenta unei misiuni si a unei viziuni puternice si reale poate construi, de asemenea, baza unui mediu de lucru sanatos.

Transparenta. Transparenta, asa cum a fost ea privita de-a lungul timpului, este o valoare practica. Fara transparenta, nu se poate vorbi despre diversitate sau personalizare, dar nici despre echitate, sanse egale, onestitate sau dreptul de a alege.

Profesionalism. Profesionalismul constituie o trasatura care inglobeaza obiective, motivatii si calitati obiectivate in comportament, menite sa asigure succesul professional. In esenta, ar fi vorba despre cunoastinte specializate, deontologie profesionala, onestitate si integritate.

Respect. Este una dintre cele mai des mentionate valori pentru ca este necesar in tot si in toate – in relatiile cu partenerii, dar si in raporturile interumane care se stabilesc cu pacientii care au incredere in serviciile medicale private.

Unitate. A fi unit intr-un scop nobil este poate cea mai importanta legatura ce ne tine impreuna, ca organizatie si ca oameni. Suntem uniti in respectarea tuturor valorile transmise.

Stabilitate. Impreuna cu predictibilitatea actiunilor noastre, stabilitatea face ca relatiile de incredere sa fie unele de lunga durata, intru realizarea obiectivelor pe care ni le propunem impreuna.

Trebuie sa fii autentificat ca sa lasi un comentariu

Back to Top