Pacientii nostri – Palmed Patronat

Tel: +40 31 4252 948

Strada Rucar 36A, Sector 1, Bucuresti, cod postal 012257, Romania

» Anual acordam servicii medicale unui numar de aproximativ 5 milioane de pacienti

» Preocuparea permanenta a membrilor PALMED este aceea de a asigura, pentru fiecare pacient in parte, accesul la servicii medicale de cea mai inalta calitate, prin utilizarea de echipamente medicale de ultima generatie, precum si abordarea multidisciplinara, concomitent cu medicina personalizata, aplicata pentru fiecare caz in parte.

» Servicii medicale complexe ce acorpera o gama larga a specialitatilor medicale, la nivel national, cu implicare proactiva permanenta a echipelor de profesionisti.

» Centre de recuperare ce ofera pacientilor sanse reale de reintegrare cat mai rapida in familie si societate.

» Participarea la studii clinice, din dorinta continua de a cauta dovezi de terapie sigure si eficiente, moduri de prevenire, diagnosticare si dezvoltare a unor noi medicamente sau metode terapeutice.

» Servicii de radioterapie de cea mai inalta calitate, utilizarea ultimelor tehnologii dezvoltate in domeniu si unele dintre cele mai noi si performante solutii de tratament al cancerului.

» O preocupare deosebita se indreapta catre pacienti, prin implementarea de programe de preventie, protectie si informare cu privire la diverse tipuri de boli. Dezvoltam in fiecare an campanii de informare, educare si preventie, oferind posibilitatea pacientilor de a efectua investigatii la preturi reduse sau gratuite.

Trebuie sa fii autentificat ca sa lasi un comentariu

Back to Top