logo palmed colored

Consiliu Director

Organizatiile partenere impartasesc aceleasi obiective, scopul fiind dezvoltarea sistemului medical

CINE SUNT MEMBRII TITULARI SI SUPLEANTI

Structura Consiliului Director

Consiliul Director este organul de conducere si administrare al Patronatului, intre sedintele Adunarii Generale si este format din 13 membri titulari si 3 membri supleanti, alesi in mod individual, dintre reprezentantii in Adunarea Generala, de catre aceasta. Reprezentantii in Consiliul Director pot fi doar administratorii/asociatii din societatile membre ale patronatului sau titulari de Cabinete Individuale.

Durata mandatului in Consiliul Director este de 2 ani, cu posibilitatea reinnoirii mandatului pentru inca o perioada de 2 ani.

consiliu director palmed

ACTIVITATE

Organizarea si criteriile de intrunire ale Consiliului Director

Consiliul Director lucreaza in prezenta a minimum 7 dintre cei 13 membri ai sai si ia decizii cu votul pozitiv a jumatate plus unu din cei prezenti.

Consiliul Director poate lua decizii si fara intrunire si deliberare, daca actul care se doreste sa fie adoptat este semnat de totalitatea membrilor Consiliului Director.

Consiliul Director este condus de un Presedinte, care este si Presedintele Patronatului. Presedintele poate delega conducerea Consiliului Director unui vicepresedinte.

Follow us

*Prin completarea si trimiterea acestui formular, va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor potrivit Politicii de confidentialitate.