logo palmed colored

Cine suntem

Singura organizatie care sustine furnizorii de servicii medicale private din Romania

CE NE PROPUNEM

Obiectivele PALMED

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED este principala “voce” nationala pentru lobby si advocacy, principalul promotor ce sustine furnizorii privati de servicii medicale din Romania si dreptul pacientilor la servicii medicale de calitate, la un pret accesibil, inca de la infiintare, din anul 2007.

Membrii PALMED reprezinta jucatori semnificativi pe piata locala si implicit in economia nationala. Membrii au o acoperire geografica importanta prin intermediul locatiilor proprii si al clinicilor partenere, avand o cota de piata de 26%, la nivelul anului 2019.

obiectiv palmed

ALATURI DE PALMED

In slujba pacientului si a mediului de afaceri

Obiectivele PALMED sunt centrate atat pe membri, cat si pe pacienti. Astfel, printre cele mai importante obiective regasim:

  • promovarea concurentei loiale intre furnizorii privati de servicii medicale;
  • asigurarea unui acces rapid al pacientilor la serviciile medicale, cu un raport corect calitate-pret.

Promovam concurenta loiala, in conditiile legii, cu scopul asigurarii de sanse egale fiecaruia dintre membrii nostri.

Activam ca principal coordonator si entitate de lobby pentru sustinerea serviciilor private din Romania.

Oferirea de servicii de informare si consiliere membrilor si autoritatilor, pentru a facilita buna guvernare si responsabilitate a organelor de stat.

Contribuim la imbunatatirea generala a sistemului medical romanesc si a legislatiei aferente prin dezvoltare si promovare de noi masuri legislative, bune practici, proceduri, metode inovative si alte informatii relevante, atat in randul membrilor, personalului medical, autoritatilor, cat si in randul pacientilor.

Initierea, sustinerea si mentinerea unui mediu consultativ, de cooperare si comunicare in relatia cu autoritatile, organizatiile medicale si profesionale, media, comunitatile de interes si publicul larg, pentru a promova si proteja interesele membrilor PALMED.

Asigurarea pacientilor de faptul ca sunt imputerniciti cu alegerea personala si au acces rapid la servicii de asistenta medicala cu un raport corect calitate-pret.

Protejarea si promovarea obiectivelor comune ale membrilor, asigurand totodata un mediu competitiv, servicii medicale individualizate, la inalte standarde de calitate, care satisfac nevoile si preferintele pacientilor.

Follow us

*Prin completarea si trimiterea acestui formular, va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor potrivit Politicii de confidentialitate.