logo palmed colored

Turism medical

Protocol de colaborare cu
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED anunță semnarea unui protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru îmbunătățirea imaginii și creșterea notorietății României ca destinație pentru turismul medical prin promovarea brandului turistic național.

Este o onoare pentru noi să participăm activ la promovarea României ca destinație turistică. Turismul medical este un fenomen care a luat constant amploare - cu o mică pauză în timpul pandemiei - și reprezintă o carte de vizită pentru furnizorii de servicii a căror activitate se adresează atât diasporei, cât și cetățenilor europeni de altă naționalitate și nu numai. Numărul tot mai mare de cereri confirmă faptul că oferim servicii medicale de calitate, la un cost optim. Este ceea ce ne dorim să promovăm, iar acest parteneriat ne permite să ducem mesajul nostru la târguri de profil din Europa.

În cadrul acestui protocol, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED a participat, în 2022, la două târguri de turism, la Londra și Varșovia. În 2023, primul eveniment are loc între 6-8 noiembrie, la Londra. Vezi catalog/portofoliu Palmed în Noiembrie 2023: click aici

EVENIMENTE 

World Travel Market London

Târgul de Turism Internațional WTM 2023 are loc la Londra, în perioada 6 -8 noiembrie 2023, și este unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, prezența de anul trecut fiind de fiind de peste 35.000 de profesioniști. 

Serviciile medicale din România, promovate la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED participă la târgul de Turism Internațional World Travel Market London, în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru a susține și promova turismul medical.

Invitația de a se trata în România este adresată atât românilor din diaspora, cât și europenilor care pot alege să se trateze la noi în țară, având acces la servicii medicale de foarte bună calitate, la un cost optim. Avem din nou o cerere în creștere pentru aceste servicii, după pandemie, și considerăm că putem să răspundem foarte bine solicitărilor. Este motivul pentru care am semnat acest protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, cu care vom participa la o serie de evenimente similare.

Pentru această ediție a World Travel Market London, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED a pregătit un nou număr al  catalogului cu oferta de servicii a membrilor săi, având ca obiectiv stabilirea de întâlniri atât cu vizitatorii, cât și cu ceilalți expozanți, în vederea dezvoltării unor parteneriate.