logo palmed colored

Turism medical

Protocol de colaborare cu
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED anunță semnarea unui protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru îmbunătățirea imaginii și creșterea notorietății României ca destinație pentru turismul medical prin promovarea brandului turistic național.

Este o onoare pentru noi să participăm activ la promovarea României ca destinație turistică. Turismul medical este un fenomen care a luat constant amploare - cu o mică pauză în timpul pandemiei - și reprezintă o carte de vizită pentru furnizorii de servicii a căror activitate se adresează atât diasporei, cât și cetățenilor europeni de altă naționalitate și nu numai. Numărul tot mai mare de cereri confirmă faptul că oferim servicii medicale de calitate, la un cost optim. Este ceea ce ne dorim să promovăm, iar acest parteneriat ne permite să ducem mesajul nostru la târguri de profil din Europa.

În cadrul acestui protocol, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED participă anual, începând cu 2022, la târguri de turism prestigioase, din Europa. Vezi catalogul și portofoliul PALMED din 2024, aici.

Serviciile medicale din România, promovate la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED participă la târgul de Turism Internațional World Travel Market London, în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru a susține și promova turismul medical.

Invitația de a se trata în România este adresată atât românilor din diaspora, cât și europenilor care pot alege să se trateze la noi în țară, având acces la servicii medicale de foarte bună calitate, la un cost optim. Avem din nou o cerere în creștere pentru aceste servicii, după pandemie, și considerăm că putem să răspundem foarte bine solicitărilor. Este motivul pentru care am semnat acest protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, cu care vom participa la o serie de evenimente similare.

Pentru această ediție a World Travel Market London, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED a pregătit un nou număr al  catalogului cu oferta de servicii a membrilor săi, având ca obiectiv stabilirea de întâlniri atât cu vizitatorii, cât și cu ceilalți expozanți, în vederea dezvoltării unor parteneriate.