logo palmed colored

Turism medical

Protocol de colaborare cu
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED anunță semnarea unui protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru îmbunătățirea imaginii și creșterea notorietății României ca destinație pentru turismul medical prin promovarea brandului turistic național.

Este o onoare pentru noi să participăm activ la promovarea României ca destinație turistică. Turismul medical este un fenomen care a luat constant amploare - cu o mică pauză în timpul pandemiei - și reprezintă o carte de vizită pentru furnizorii de servicii a căror activitate se adresează atât diasporei, cât și cetățenilor europeni de altă naționalitate și nu numai. Numărul tot mai mare de cereri confirmă faptul că oferim servicii medicale de calitate, la un cost optim. Este ceea ce ne dorim să promovăm, iar acest parteneriat ne permite să ducem mesajul nostru la târguri de profil din Europa.

În cadrul acestui protocol, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED va participa, până la finalul anului în curs, la trei târguri de turism, cu scopul de a susține și a promova turismul medical. Primul eveniment are loc la Londra (Marea Britanie), în perioada 7 – 9 noiembrie, și este urmat de târgurile din Varșovia (Polonia), respectiv Barcelona (Spania). Vezi catalog/portofoliu Palmed în Noiembrie 2022: click aici

EVENIMENTE VIITOARE

World Travel Market London

Târgul de Turism Internațional WTM are loc la Londra, în perioada 7 – 9 noiembrie 2022, și este unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, prezența estimată fiind de 52.000 de participanți.

Serviciile medicale din România, promovate la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED participă la târgul de Turism Internațional World Travel Market London, în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru a susține și promova turismul medical.

Invitația de a se trata în România este adresată atât românilor din diaspora, cât și europenilor care pot alege să se trateze la noi în țară, având acces la servicii medicale de foarte bună calitate, la un cost optim. Avem din nou o cerere în creștere pentru aceste servicii, după pandemie, și considerăm că putem să răspundem foarte bine solicitărilor. Este motivul pentru care am semnat acest protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, cu care vom participa la o serie de evenimente similare.

Pentru această ediție a World Travel Market London, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED a pregătit un catalog cu oferta de servicii a membrilor săi, având ca obiectiv stabilirea de întâlniri atât cu vizitatorii, cât și cu ceilalți expozanți, în vederea dezvoltării unor parteneriate.

Târgul de Turism Internațional WTM are loc la Londra, în perioada 7 – 9 noiembrie 2022, și este unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, prezența estimată fiind de 52.000 de participanți. Următoarele târguri la care Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED participă în acest an, în baza parteneriatului cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, au loc la Varșovia (Polonia), respectiv Barcelona (Spania).