logo palmed colored

Conferinta Nationala Nationala de Management Medical Modern in Clinici si Spitale Private

CONFERINTA NATIONALA DE MANAGEMENT MEDICAL MODERN IN CLINICI SI SPITALE PRIVATE
Rolul si integrarea serviciilor medicale private in Europa de Est
Editia a VII-a, 9 -11 iunie 2017, Lighthouse Golf Resort, Balchik, Bulgaria

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, alaturi de partenerii sai, Oameni si Companii și Alianța pentru Sănătate din România, cu susținerea Camerei de Comert Bilaterale Romano-Bulgare, va invita sa participati la cea de-a VII-a editie a Conferintei Nationale de Management Medical Modern in Clinici si Spitale Private, organizata in perioada 9-11 iunie 2017, la Lighthouse Golf Resort, Balchik, Bulgaria.

Proiectul Conferinta Nationala de Management Medical Modern in Clinici si Spitale Private ofera oportunitatea de a realiza un dialog aplicat si eficient, intre actorii principali din sectorul medical privat, autoritati si specialisti din domeniu, cu scopul analizarii deficientelor existente si identificarii celor mai bune solutii pentru a dezvolta sistemul medical romanesc. Pentru prima data, proiectul se va extinde catre o dezbatere zonala, printr-o stransa colaborare cu partenerii din tara vecina.

La aceasta editie, vor participa cel putin 120 de persoane:

  • manageri de clinici si spitale private (participare natională si internationala);
  • reprezentanti ai autoritatilor locale si centrale din Romania si Bulgaria;
  • institutii si organizatii de profil;
  • reprezentanti ai serviciilor private de ambulanta;
  • companii din domeniul medical.

PROGRAMUL CONFERINŢEI

Vineri, 9 iunie 2017
12.00 – 14.00 Înregistrarea participanților și check-in
14.00 – 19.00 Sesiuni de lucru
19.00 – Cină tip bufet și networking

Sâmbătă, 10 iunie 2017
08.00 – 10.00 Mic dejun
10.00 – 14.00 Sesiuni de lucru
14.00 – 15.00 Prânz
15.00 – 20.00 Program liber
20.00 – Cină tip bufet și networking

Duminică, 11 iunie 2017
08.00 – 10.00 Mic dejun
10.00 – 12.00 Decazarea participanților

PERSOANA DE CONTACT
Eduard Dobre
Director Executiv
Mobil: +40 731 496 389
e-mail: eduard.dobre@palmed.org.ro

Despre organizatori
Patronatul PALMED este o entitate juridică privată, reprezentativă la nivel național, având drept scop realizarea de activităţi de reprezentare, de susţinere şi de apărare a intereselor membrilor săi, în relația lor cu autoritățile publice și alte entități, activă în promovarea de politici constructive, în domeniul medical. Ca principală voce naţională pentru lobby şi advocacy, PALMED susţine furnizorii privaţi de servicii medicale din România şi dreptul pacienţilor la servicii medicale de calitate. PALMED numără în prezent 69 de membri: clinici şi spitale private, laboratoare de analize medicale, laboratoare de imagistica, clinici de stomatologie, ambulanţe medicale private, furnizori situaţi în toate regiunile României.

Alianța pentru Sănătate din România este o organizație non-guvernamentală, ce reunește organizații ale majorității actorilor din sistem: pacienți, medici și furnizori de servicii și produse medicale, și care are ca principal țel crearea unui climat propice asigurării asistenței medicale, centrate pe nevoile fiecărui cetățean.

Oameni și Companii se recomandă ca fiind un promotor al comunicării interinstituționale eficiente, în domeniul medical din România, având o experiență de peste 15 ani în furnizarea serviciilor de consultanță în domeniul comunicării directe active și 9 ani vechime, în organizarea Conferințelor Naționale de Management Medical Modern.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns