logo palmed colored

Peter Latos, EY România: Gala Europeană a Spitalelor Private impulsionează îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților

Pe 29 mai, Palatul Parlamentului din București va fi gazda celei de-a treia ediții a Galei Europene a Spitalelor Private. Evenimentul, organizat de Uniunea Europeană a Spitalelor Private (UEHP) și PALMED – Patronatul Român al Furnizorilor Privați de Servicii Medicale – pune în lumină practicile inovatoare și dedicarea furnizorilor privați de servicii medicale de pe întregul continent.

Pentru al treilea an consecutiv, EY România se va ocupa de evaluarea proiectelor înscrise de spitale private din întreaga Europă, fiind motivați de angajamentul de a construi o lume care funcționează mai bine. Peter Latos, liderul departamentului Strategie și Tranzacții, EY România, explică: Credem că furnizorii privați de servicii medicale joacă un rol esențial în a face diferența în ceea ce privește bunăstarea oamenilor, a comunităților și a zonelor geografice în care ne desfășurăm activitatea. Acest parteneriat permite EY să recunoască și să încurajeze proiectele de pionierat care contribuie la dezvoltarea și impactul sectorului spitalicesc privat.

Peter Latos

Transparența, integritatea și corectitudinea sunt valori esențiale pentru EY. Peter Latos subliniază faptul că aceste principii ghidează procesul de evaluare a premiilor. Prin contribuții imparțiale privind metodologia și criteriile de evaluare, asigurăm integritatea și corectitudinea procesului de evaluare, declară el.

Criterii și metodologie

EY utilizează o metodologie unică și complexă pentru evaluarea proiectelor, concentrându-se pe șapte criterii cheie: cerere, planificare și implementare, inovare, experiența pacientului sau a angajaților, scop, rezultate și impact viitor. Peter Latos remarcă faptul că aceste criterii se aliniază îndeaproape cu obiectivele premiilor, punând accentul pe excelența pe toate planurile și pe practicile durabile din sectorul spitalelor private.

Semnificația Galei de la București

Având în vedere că Bucureștiul va găzdui evenimentul, Peter Latos subliniază semnificația pentru industria de sănătate din regiune. Premiile oferă o bună ocazie pentru a pune în lumină orizonturile inovației în domeniul sănătății în Europa și pentru a atrage atenția asupra progreselor înregistrate, explică el. Găzduirea evenimentului la București facilitează o mai bună relaționare și colaborare transfrontalieră, impulsionând, în cele din urmă, industria locală din domeniul sănătății.

Impactul evenimentelor

Peter Latos reflectează asupra impactului mai larg al evenimentelor precum Gala Europeană a Spitalelor Private, subliniind rolul acestora în promovarea inovării și colaborării în cadrul sectorului sănătății, atât la nivel local, cât și internațional. Aceste evenimente oferă o platformă pentru a prezenta impactul inovării asupra serviciilor de sănătate, afirmă el. Prin reunirea profesioniștilor din domeniul sănătății din întreaga Europă, premiile încurajează schimbul de cunoștințe, crearea de relații și colaborarea viitoare, stimulând transformarea îngrijirii pacienților.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns