logo palmed colored

PALMED si Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, protocol pentru promovarea turismului medical

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED anunță semnarea unui protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru îmbunătățirea imaginii și creșterea notorietății României ca destinație pentru turismul medical prin promovarea brandului turistic național.

Este o onoare pentru noi să participăm activ la promovarea României ca destinație turistică. Turismul medical este un fenomen care a luat constant amploare – cu o mică pauză în timpul pandemiei – și reprezintă o carte de vizită pentru furnizorii de servicii a căror activitate se adresează atât diasporei, cât și cetățenilor europeni de altă naționalitate și nu numai. Numărul tot mai mare de cereri confirmă faptul că oferim servicii medicale de calitate, la un cost optim. Este ceea ce ne dorim să promovăm, iar acest parteneriat ne permite să ducem mesajul nostru la târguri de profil din Europa.

Cristian Hotoboc, președintele Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED.

În cadrul acestui protocol, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED va participa, până la finalul anului în curs, la trei târguri de turism, cu scopul de a susține și a promova turismul medical.

Primul eveniment are loc la Londra (Marea Britanie), în perioada 7 – 9 noiembrie, și este urmat de târgurile din Varșovia (Polonia), respectiv Barcelona (Spania).

Vă invităm să citiți mai multe despre Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, aici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Un răspuns

Lasă un răspuns