logo palmed colored

Serviciile medicale din România, promovate la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED participă la târgul de Turism Internațional World Travel Market London, în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru a susține și promova turismul medical.

Invitația de a se trata în România este adresată atât românilor din diaspora, cât și europenilor care pot alege să se trateze la noi în țară, având acces la servicii medicale de foarte bună calitate, la un cost optim. Avem din nou o cerere în creștere pentru aceste servicii, după pandemie, și considerăm că putem să răspundem foarte bine solicitărilor. Este motivul pentru care am semnat acest protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, cu care vom participa la o serie de evenimente similare.

Cristian Hotoboc, președinte Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED

Pentru această ediție a World Travel Market London, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED a pregătit un catalog cu oferta de servicii a membrilor săi, având ca obiectiv stabilirea de întâlniri atât cu vizitatorii, cât și cu ceilalți expozanți, în vederea dezvoltării unor parteneriate. Puteți consulta catalogul aici: Romanian medical clinics and hospitals.

Târgul de Turism Internațional WTM are loc la Londra, în perioada 7 – 9 noiembrie 2022, și este unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, prezența estimată fiind de 52.000 de participanți. Puteți afla mai multe aici.

Următoarele târguri la care Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED participă în acest an, în baza parteneriatului cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, au loc la Varșovia (Polonia), respectiv Barcelona (Spania).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns